torsdag 14 maj 2009

Här var det dött...

Håller på att bygga en ny hemsida så det blir snart lite mera fart. Har haft den stora förmånen att få en rejäl vattenskada här hemma så nu sover vi i vardagsrummet och har garderoben på altanen.... Härligt.

Valparna har flyttat och det verkar som valpköparna är nöjda så här långt. Kommer bilder och uppdateringar på dessa med vad det lider.



Bidrar med en älgbild


Fredrick

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på er där nere! Jag har idag fått en spruta, vaccination hette det visst. Jag kände det knappt då de fuskade och gav mig godis samtidigt. Annars hade jag säkert morrat lite på veterinären, bara för att skrämmas. Alla säger ju att jag är så sööööt, men jag vill ha respekt med mig! Söt? Blä... Matte har anmält mig på en sån där utställning i juli oxå. Har hört att där ska man oxå vara fin... Det börjar gå till överdrift! Annars trivs jag kanon i Mårdsjön! Jag jagar katterna och min kompis Isa(BorderCollie) tar mig på utflykter bland hästar och får. Igår prövade jag att simma i sjön, men det var liiiite läskigt. Det var ju kallt!! Stora snälla Frost(Jämthund) visar mig lite spår och härliga dofter då vi är ute på promenader, så jag vet nog vad komma skall, han har berättat!!

Kramar från Kitty